Nowoczesność i dostosowanie do określonego celu
Profesjonalny szef spędza w kuchni ok. 2000 godzin rocznie. Szefowie i ich personel zdecydowanie docenią korzyści zdrowotne, posiadając możliwość
dostosowania różnych stanowisk pracy do wzrostu każdego pracownika. Klient może łatwo zamontować wykonane ze stali nierdzewnej systemy regulacji wysokości firmy Ergoswiss w posiadanych meblach lub wprowadzić je do całego wyposażenia kuchennego w każdej nowoczesnej kuchni.
Regulacja wysokości powierzchni roboczej umożliwia szefom wykonywanie twórczej pracy w idealnej pozycji. Zmniejsza to zmęczenie, co bez wątpienia korzystnie wpływa na kreatywność, jakość i wydajność.
Niektóre zastosowania systemów regulacji wysokości:
– profesjonalne kuchenki,
– stoły przygotowawcze,
– stoły rzeźnicze,
– stoły stołówkowe i bistro,
– stanowiska opłat,
– lady do sprzedawania i podawania,
– pokrywy szklane barów sałatkowych,
– wyciągi pary,
– podgrzewacze żywności.